Професійна захворюваність працівників на підприємствах чорної металургії - А.І. Севальнєв; Л.П. Шаравара (Медицина сьогодні і завтра, 2013)
УДК 613.3:669.1 А.І. Севальнєв, Л.П. Шаравара Запорізький державний медичний університет ПРОФЕСІЙНА ЗАХВОРЮВАНІСТЬ ПРАЦІВНИКІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЧОРНОЇ МЕТАЛУРГІЇ Проаналізована професійна захворюваність серед робітників на одному з провідних підприємств чорної металургії Запорізької області за період з 2001 по 2010 р. Ключові слова: професійна патологія, шкідливі виробничі чинники, умови праці. А.И. Севальнев, Л.П. Шаравара ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ РАБОТНИКОВ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ЧЕРНОЙ МЕТАЛЛУРГИИ Проанализирована профессиональная заболеваемость среди работников на одном из ведущих предприятий черной металлургии Запорожской области за период с 2001 по 2010 г. Ключевые слова: профессиональная патология, вредные производственные факторы, условия труда. A.I. Sevalnev, L.P. Sharavara OCCUPATIONAL MORBIDITY OF THE FERROUS METAL WORKS STAFF The sickness rate was analized at a leading ferrous metal company's staff in Zaporozhye region from 2001 to 2010. Key words: occupational pathology, harmful occupational factors, work conditions.