Травматичні ушкодження зон росту надп’ятково-гомілкового суглоба за рентгенологічними даними - О.П. Шармазанова; В.І. Агій; В.М. Шимон (Медицина сьогодні і завтра, 2015)
Обстежено 186 дітей після гострої травми надп’ятково-гомілкового суглоба. Подано частоту та особливості травматичних ушкоджень зон росту великогомілкової та малогомілкової кісток у дистальних відділах.