Морфологічні особливості будови коркоподібного ядра мозочка - Д.М. Шиян (Медицина сьогодні і завтра, 2015)
Вивчено морфологічні особливості коркоподібного ядра мозочка. Досліджено 340 препаратів мозочка людей від 20 до 99 років. Описані закономірності індивідуальної мінливості коркоподібного ядра. Встановлено форми, розміри та межі коркоподібного ядра по відношенню до трьох анатомічних площин. Виявлено топографо-анатомічні особливості розташування коркоподібного ядра.