Порівняльна оцінка засобів, що полегшують прорізування зубів - М.Г. Щегольова (Медицина сьогодні і завтра, 2020)
Встановлено більш високу ефективність препарату «Генгігель» дитячий (Ricerfarma s.r.l., Італія) на основі гіалуронової кислоти для полегшення прорізування тимчасових і постійних зубів у дітей у порівнянні з засобами на основі анестетиків.