Досвід застосування пробіотика на основі спороутворюючих бактерій у дітей з пієлонефритом та дисбактеріозом кишечника - К.К. Ярова (Медицина сьогодні і завтра, 2020)
Вивчено ефективність застосування пробіотика з групи спороутворюючих бактерій (Bacillus clausii) в лікуванні дітей з пієлонефритом та дисбактеріозом кишечника. Пробіотик на основі спороутворюючих бактерій є високоефективним та безпечним засобом лікування та профілактики дисбактеріозу кишечника у дітей з пієлонефритом. Препарат відрізняється доброю індивідуальною толерантністю та низьким рівнем побічних ефектів, що дозволяє затосовування його в лікуванні дітей раннього віку, що страждають на пієлонефрит та дисбактеріоз кишечника.