Радіотерапія та імунотерапія. Результати клінічних випробувань комбінованого підходу - П.П. Сорочан; І.А. Громакова; О.М. Сухіна; Н.Е. Прохач; І.С. Громакова (Медицина сьогодні і завтра, 2020)
В огляді подано результати клінічних випробувань комбінованих протипухлинних стратегій, які включають радіотерапію та імунотерапію.