Травматичні ушкодження зон росту надп’ятково-гомілкового суглоба за рентгенологічними даними - Шармазанова, О.П.; Агій, В.І.; Шимон, В.М. (Медицина сьогодні і завтра, 2015)
Обстежено 186 дітей після гострої травми надп’ятково-гомілкового суглоба. Подано частоту та особливості травматичних ушкоджень зон росту великогомілкової та малогомілкової кісток у дистальних відділах.