Лікування бронхіальної астми у дітей: ефективність, безпека та якість життя - Алєксєєва, Н.П. (Медицина сьогодні і завтра, 2020)
Наведено результати ефективності терапії та оцінки якості життя у дітей, хворих на бронхіальну астму, залежно від об’єму базисної протизапальної терапії. Встановлено позитивний вплив на якість життя та високу ефективність лікування бронхіальної астми комбінованими препаратами у складі інгаляційних кортикостероїдів та β2-агоністів пролонгованої дії.