Радіотерапія та імунотерапія. Результати клінічних випробувань комбінованого підходу - Сорочан, П.П.; Громакова, І.А.; Сухіна, О.М.; Прохач, Н.Е.; Громакова , І.С. (Медицина сьогодні і завтра, 2020)
В огляді подано результати клінічних випробувань комбінованих протипухлинних стратегій, які включають радіотерапію та імунотерапію.