Клініко-експериментальне обґрунтування лікувальної тактики у хворих з порушеним перебігом репаративного остеогенезу - Іванов, О.М.; Литовченко, В.О.; Березка, М.І.; Григорук, В.В.; Власенко, В.Г. (Медицина сьогодні і завтра, 2012)
УДК 616.71-001.59-08 О.М. Іванов, В.О. Литовченко, М.І. Березка, В.В. Григорук, В.Г. Власенко Харківський національний медичний університет КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня— центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», м. Харків КЛІНІКО-ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ЛІКУВАЛЬНОЇ ТАКТИКИ У ХВОРИХ З ПОРУШЕНИМ ПЕРЕБІГОМ РЕПАРАТИВНОГО ОСТЕОГЕНЕЗУ На підставі електронної та світлової мікроскопії, а також даних клінічних досліджень обґрунтовано застосування хоріальної оболонки для стимуляції остеорепарації при дисрегенераціях. Ключові слова: дисрегенерація, світлова мікроскопія, електронна мікроскопія. А.Н. Иванов, В.А. Литовченко, Н.И. Березка, В.В. Григорук, В.Г. Власенко КЛИНИКО-ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЕ ОБОСНОВАНИЕ ЛЕЧЕБНОЙ ТАКТИКИ У БОЛЬНЫХ С НАРУШЕНИЯМИ ТЕЧЕНИЯ РЕПАРАТИВНОГО ОСТЕОГЕНЕЗА На основании электронной и световой микроскопии, а также данных клинических исследований обосновано применение хориальной оболочки для стимуляции остеорепарации при дисрегенерациях. Ключевые слова: дисрегенерация, световая микроскопия, электронная микроскопия. A.N. Ivanov, V.A. Litovchenko, N.I. Berezka, V.V. Grigoruk, V.G. Vlasenko CLINICAL-EXPERIMENTAL SUBSTANTIATION OF CURATIVE TACTICS FOR PATIENTS WITH BONE FRACTURES DISREGENERATIONS On the basis of electronic and light microscopy, and also on the given clinical researches the effectiveness of using chorial covers for osteoreparation stimulation at patients with bone fracture disregeneration is reasonable. Key words: disregeneration, light microscopy, electronic microscopy.